Fenor Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

  • Aanbod 60% 60%
  • Prijs 70% 70%
  • Klantenservice 60% 60%

Contactgegevens:

  • 085 773 3120
  • Mercurius 6, 8448 GX Heerenveen

Het kan zijn dat je een nieuwe klant wilt worden bij de energieleverancier Fenor. Het is dan wel fijn om eerst wat informatie over Fenor te lezen, zo kun je een beter besluit nemen bij het afsluiten van een energiecontract. Fenor energie is een relatief nieuwe energieleverancier die vaak contracten met leuke aanbiedingen aanbiedt op de energiemarkt. Via de energievergelijker kun je direct de energieprijzen vinden van Fenor energie en vergelijken met andere energieleveranciers.

Informatie over FENOR

Misschien heb je al wel eens gehoord van deze energieleverancier, maar het kan ook goed zijn dat je er nog nooit van hebt gehoord doordat ze pas zijn opgericht in 2012. Het is een nieuwe energie aanbieder die is opgericht door een aantal experts met veel ervaring op het gebied van de energiemarkt. De oprichters hebben FENOR energie opgezet omdat ze vonden dat er een bepaald aspect ontbrak bij de huidige energieleveranciers in Nederland. Het belangrijkste aspect volgens FENOR is klantenservice en daar wordt dan ook veel aandacht besteed.

Energieprijzen FENOR in 2019

Als je benieuwd bent naar de energieprijzen van Fenor, dan kun je dit vinden in onze energievergelijker. Vul je gegevens in en vervolgens gaat de vergelijker direct het beste aanbod zoeken voor jouw persoonlijke situatie. Je kunt daarna de energieprijzen van Fenor vergelijken met alle andere energieleveranciers in Nederland.

Verschillende soorten energiecontracten bij energiebedrijf FENOR

Je kunt bij Fenor kiezen uit verschillende soorten energiecontracten. Zo kun je kiezen voor het zogenoemde ‘modelcontract’, wat eigenlijk door iedere energieleverancier wordt aangeboden.

Een modelcontract is in feite een contract voor onbepaalde tijd waar de energieprijzen kunnen veranderen gedurende de looptijd van het energie contract. Verder kun je kiezen voor een vast energiecontract met daarbij een vast energietarief die niet veranderd kan worden gedurende de looptijd

Groene energie

Fenor maakt gebruikt van energie die is opgewekt door middel van windenergie. De helft van alle energie is in Nederland opgewekt en is dus van eigen bodem. Daarnaast wordt de rest van de energie opgewekt in Europese landen en ingekocht. Je kunt dit specifiek bekijken door naar het stroometiket te kijken van Fenor. Hierin staan alle soorten energiebronnen en hoeveel ervan gebruikt wordt om energie op te wekken.

Grijze energie

Grijze energie is energie die niet duurzaam is. Bij Fenor krijg je als klant niet de mogelijkheid om grijze stroom af te nemen. Dit komt doordat Fenor alleen energie levert die is opgewekt door middel van windenergie. Je kunt in de vergelijker kijken naar andere energieleveranciers als je per se grijze energie wilt afsluiten.

Stroometiket Fenor

Fenor vindt het belangrijk dat de klant weet waar haar stroom vandaan komt. Hiernaast vindt u de herkomst en duurzame energiebron. Fenor maakt geen gebruik van fossiele brandstoffen, enkel en alleen duurzame energiebronnen.

Echter is energieleverancier Fenor wel één van de goedkoopste op de energiemarkt wat veel mensen maar lastig kunnen weerstaan. En dat begrijpen wij natuurlijk volledig!

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.