Powerpeers 1 jaar vast en €150 korting, mis dit niet!

Feb 17, 2019 | Energie, Energie Aanbiedingen | 0 comments

 Het doel van Powerpeers is duidelijk, ze willen verbinden tussen de gebruiker en de energieleverancier. Dit komt omdat ze bij het bedrijf heel erg gericht zijn op het ontwikkelen van duurzame energiebronnen, ze zijn daarbij van mening dat iedereen samen het verschil kan maken in de transitie naar een volledig duurzame energiemarkt. Het klinkt een beetje lastig, echter valt dit reuze mee.

Het werkt als volgt, doordat u duurzame energie afneemt bij Powerpeers draag je bij aan het groen maken en het duurzaam denken, en hier zijn ze u natuurlijk dankbaar voor. Daarom willen ze je natuurlijk ook tegemoetkomen met een geweldige bonus, het komt namelijk niet vaak voor dat je een bonus van 150 Euro krijgt bij een eenjarig contract. Pak je kans dus! Wil je meteen andere aanbiedingen van Powerpeers bekijken en vergelijken? Klik dan op de link om direct alle aanbiedingen van Powerpeers in te zien.

Kies je eigen schone energie in de buurt!

Als je alles dus even op een rijtje gaat zetten, kom je eigenlijk tot de conclusie dat Powerpeers een platform is waar je in principe je eigen energiebron kunt kiezen. Wil je dat je energie van windmolens afkomt? Prima, dan kies je die optie. Wil je dat je energie van zonnepanelen komt? Ook goed, dan pak je die optie. Je hebt dus veel verschillende opties waar je voor kunt kiezen, dit is tot nu toe nog redelijk bijzonder in de energiebranche.

Mocht je zelf nou al energie opwekken via bijvoorbeeld windmolens of zonnepanelen, dan kan je deze natuurlijk blijven gebruiken. Het zou gek zijn als je ze nou in een keer niet meer kon gebruiken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de opgewekte energie te delen met andere energieleverancier gebruikers.

Waar komt de energie nou vandaan?

Als je ervoor kiest om klant te worden bij Powerpeers, krijg je tal van extra mogelijkheden die niet standaard zijn bij de meeste energieleveranciers. Een van die leuke dingen is het feit dat je kan aflezen waar je energie vandaan komt, je kan er zelfs voor kiezen waar die vandaan komt. Mocht het dus zo zijn dat je buurman windenergie opwerkt, dan kan je dit dus handig delen. Op dit soort manieren probeert Powerpeers zich te onderscheiden van andere grote energieaanbieders op de markt. 

Allerlei energiebronnen

Zoals we net dus al zeiden zijn er geweldig veel verschillende soorten mogelijkheden op het platform van Powerpeers. Door je postcode in te vullen kan je meteen zien of er in je omgeving mensen zijn die gebruik maken van het platform zodat je connecties met degenen kunt leggen voor het eventueel delen van energie. Misschien zit er wel een kippenboer in de buurt die bijvoorbeeld een grote windmolen heeft staan, je zou dan samen kunnen delen van de energie die er uitkomt. Top dingen dus die er te realiseren zijn bij Powerpeers!

Handige & leuke Video’s

Qurrent 3 jaar – gratis 1000 kWh windenergie

Qurrent 3 jaar – gratis 1000 kWh windenergie

Als je iemand bent die jaarlijks overstap dan raden we je aan om verder te lezen want Qurrent heeft nu een goede actie. Je kunt nu jaarlijks profiteren van minimaal 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting. Er zijn nog...

Energiedeal van Budget Energie, grote kortingen

Energiedeal van Budget Energie, grote kortingen

Het zijn niet de deals die je vaak tegenkomt in de energiebranche, toch heeft Budget Energie het voor elkaar gekregen. Een overeenkomst van 1 jaar met daarbij een leuke korting van maar liefst 75 Euro, niet slecht toch? Dat dacht wij ook! Veel mensen maken gebruik van...

Pure Energie met de €300 euro extra korting

Pure Energie met de €300 euro extra korting

Een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland komt met iets nieuws. Speciaal voor nieuwe klanten heeft Pure Energie nu een hele bijzonder actie. Als u overstapt op groene energie en gas van Pure Energie ontvangt u maar liefst €300 euro extra korting. Ook...