Powerpeers Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

 • Aanbod 80% 80%
 • Prijs 90% 90%
 • Klantenservice 70% 70%

Contactgegevens:

Powerpeers is een relatief nieuwe energieleverancier in Nederland opgericht door moederbedrijf Vattenfall en steeds meer mensen leren Powerpeers kennen door de vele TV reclames. Veel mensen vragen zich nu af wat Powerpeers precies is en voor staat, wat we jou willen vertellen in deze handige review. Het is een nieuwe energie community, zo is het mogelijk om via een soort energie marktplaats energie te kopen en te verkopen. Een echte plek waar opwekkers en verbruikers samen komen om zaken te doen.

 

Het is mogelijk om jezelf aan te melden bij energieproject naar keuze, zo ben je zelf in beheer waar jouw energie vandaan komt. Hierbij kun je denken aan grote duurzame projecten, maar ook de zonnepanelen van je buren. Powerpeers maakt het mogelijk om energie traceerbaar en altijd groen te houden.

Waarom kiezen voor Powerpeers?

Veel mensen die Powerpeers nog niet kennen vragen zich af waarom ze zouden moeten kiezen voor deze nieuwe energieleverancier. Het is de eerste echte online marktplaats waar verbruikers en opwekkers elkaar kunnen ontmoeten om zaken met elkaar te doen. Ook kun je ervoor kiezen om een groep te maken met bekenden of familie die vervolgens jouw eigen opgewekte energie kunnen gebruiken en afnemen.

Doordat je weet waar jouw energie vandaan komt, weet je ook 100% zeker dat dit bijvoorbeeld groene stroom is. Je kunt simpelweg controleren bij je buren of er gebruik gemaakt wordt van zonnepanelen als je van hun energie afneemt.

Daarnaast is Powerpeers een voordelige energieleverancier en kun je leuke kortingen ontvangen, op het moment kun je €425 extra korting ontvangen als nieuwe klant. Ook wordt het gehele overstapproces geregeld door Powerpeers met de handige overstapservice.

Voordelen van Powerpeers

 • Mogelijkheid om 100% groene energie te ontvangen opgewekt in Nederland
 • Powerpeers regelt de gehele overstap met de handige overstapservice
 • Altijd vaste en goedkope energieprijzen
 • Mogelijkheid om energie te delen met kennissen en vrienden
 • Grote kortingen ontvangen
 • Powerpeers is een dochterbedrijf van het grote bedrijf Vattenfall
 • Gebruik maken van CO2-gecompenseerd gas is mogelijk
 • Altijd goede klantenservice

Overstappen Powerpeers

Overstappen naar Powerpeers is niet moeilijk en zo gedaan. Ga naar de vergelijker en begin met kijken naar de energieprijzen van Powerpeers, vervolgens kun je jouw eigen verbruik invullen en met daarbij wensen om zo tot het beste aanbod van Powerpeers te komen. Weet je het verbruik van je woning niet? Dan kun je altijd nog onze vergelijker jouw verbruik laten inschatten aan de hand van de ingevulde gegevens.

Vervolgens kun je een energiecontract kiezen die het best bij je past. Daarna vul je jouw persoonsgegevens in op de website van Powerpeers en vervolgens regelt de overstapservice van Powerpeers de gehele overstap en hoef je zelf geen actie meer te ondernemen. Je krijgt direct de toegang tot het online dashboard van Powerpeers waarmee je energiezaken kunt regelen.

Energieprijzen Powerpeers 2019

Nu je deze review aan het lezen bent vraag je jezelf vast af wat nou eigenlijk de energieprijzen van Powerpeers zijn in 2019. Je kunt dit direct zien door gebruik te maken van de energievergelijker. Vul jouw woon- en verbruiksgegevens in en de vergelijker gaat direct aan de gang om de voordeligste energietarieven van Powerpeers te vinden voor jou.

Daarna kun je natuurlijk energieprijzen van Powerpeers vergelijken met andere energieleveranciers, zo ben je verzekerd dat je hebt gekozen voor het beste aanbod.

Powerpeers vergelijken

Als je op deze review komt om energieleverancier Powerpeers te vergelijken, dan kun je dit direct doen door op de button te klikken om naar de energievergelijker te gaan.

Daarnaast kun je alle energieprijzen en contracten van Powerpeers vergelijken met alle andere energie aanbieders, zo ben jij verzekerd van het beste aanbod geheel aangepast op jouw persoonlijke wensen.

Verlengen van powerpeers contract

Je kunt natuurlijk ook al klant zijn bij Powerpeers en je contract verlengen. Altijd mogelijk als je simpelweg gewoon tevreden bent over jouw huidige contract. Als de afloopdatum van het contract in de buurt komt, dan krijg je van Powerpeers vaak een nieuw aanbod met daarin de optie tot verlengen.

Pas wel op want als je niet voor de afloopdatum van het contract laat weten wat je gaat doen, dan wordt jouw huidige contract automatisch omgezet tot een variabel contract. Dit betekent dus dat je vaker flink meer gaat betalen. Over het algemeen bespaar je het meest op de energiekosten als je elk jaar overstapt, we raden dit dan ook aan!

Hoe moet ik een energiecontract bij Powerpeers opzeggen?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u uw energiecontract bij Powerpeers wilt opzeggen. Dit hoeft vaak niet gedaan te worden. Echter is het wel zo dat dit moet gebeuren, wanneer u gebruik maakt van een variabel energiecontract. Powerpeers kan namelijk niet aanvoelen of ruiken of u nog energie wilt ja of nee. Ook dient u aan te geven, dat u geen energie meer wilt ontvangen als u emigreert of gaat samenwonen. Contact opnemen kan gemakkelijk via de klantenservice of via de post.

Bij een overstap hoeft u niks te regelen, uw nieuwe energieleverancier zorgt ervoor dat het overstapproces weer geheel geregeld wordt. Uw nieuwe energieleverancier licht Powerpeers in dat u bent overgestapt en onderling worden alle administratieve taken geregeld. Het enigste wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw meterstanden, dit zodat Powerpeers een eindafrekening kan opstellen met uw verbruikte energie in deze contracttijd.

Verschillende energiepakketten Powerpeers

Bij veel energieleveranciers heb je de keus uit veel verschillende soorten energiepakketten, maar bij Powerpeers kun je kiezen uit twee verschillende energiepakketten. Zo kun je kiezen voor een 1 jaar vast contract, waarmee je altijd kunt profiteren van voordelige vaste tarieven. Dus geen last van vervelende prijsstijging door het jaar heen. Na het verlopen van dit 1 jarig contract kun je altijd weer verlengen of overstappen naar een andere energieleverancier. Op het moment krijg je met een 1 jaar vast contract van Powerpeers €200 korting.

Wil je liever niet vastzitten aan een vast contract, dan kun je altijd nog kiezen voor een variabel contract. Dit betekent dat je elke maand kunt opzeggen bij Powerpeers, maar ook kun je profiteren van dalende energieprijzen. Daartegenover kun je ook nadelen ervaren als de energieprijzen stijgen, je betaalt dan namelijk meer als voorheen.

Klantenservice van Powerpeers

Vragen en opmerkingen van klanten zijn er altijd en daarom heeft Powerpeers een geweldige klantenservice opgezet. U kunt bij vragen of opmerkingen altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kunt u doen door middel van een telefoongesprek naar 020-220 23 00, u kunt dit nummer bellen op werkdagen tot 5 uur s’middags.

Als u een mailtje fijner vindt, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de klantenservice door middel van een mailtje naar: service@powerpeers.com. Ook maakt Powerpeers gebruik van social media zoals Facebook en Twitter, u kunt hier ook al uw vragen en opmerkingen voorstellen aan de klantenservice.

Samenstroom Vast

✓ Deel je eigen energie
✓ Keuze voor duurzame stroom
✓ Snelle & persoonlijke service

Samenstroom variabel

✓ Deel je eigen energie
✓ 100% duurzame Nederlandse stroom
✓ Snelle & persoonlijke service

SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas

✓ Zowel variabele als vaste tarieven
✓ 100% duurzame Nederlandse energie
✓ Flexibele keuzemogelijkheden

Stroometiket Powerpeers

Met een stroometiket kun je zien welke energiebronnen er zijn gebruikt om energie op te wekken. Het stroometiket van Powerpeers komt uit 2017 en geeft aan welke energiebronnen er gebruikt zijn.

Zoals je kunt zien in het stroometiket is Powerpeers een duurzame energieleverancier die altijd 100% groene stroom levert opgewekt in Nederland. Dit betekent dat er geen CO2 of kernafval is vrijgekomen bij de opwekking van energie van Powerpeers.

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.