Sepa Green Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

 • Aanbod 60% 60%
 • Prijs 70% 70%
 • Klantenservice 60% 60%

Contactgegevens:

 • M.H. Tromplaan 55
 • 7513 AB Enschede
 • +31 (0)88 0124800
 • info@sepagreen.nl

Bent u opzoek naar een duurzame energieleverancier die zich sterk bezig houdt met een groene toekomst? Wellicht is Sepa Green een zeer geschikte en vooral voordelige energie aanbieder voor uw situatie. Sepa Green stelt verantwoordelijkheid en transparantie hoog in het vaandel en willen dan ook zoveel mogelijk Nederland huishoudens van duurzame en groene energie voorzien.

 

Dit wil deze energieleverancier vooral doen middels een lokale energieproductie, deels in het buitenland en deels in het binnenland. Duurzaamheid staat hier dan ook voorop, natuurlijk is de toekomst belangrijk maar een betrouwbare energievoorziening is essentieel. Sepa Green biedt haar klanten dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor groene stroom en CO2 gecompenseerd aardgas. Je kunt ook direct energieleveranciers vergelijken door op de buttons te klikken.

Waarom energieleverancier Sepa Green?

Wellicht komt Sepa Green in onze vergelijker als beste en voordeligste naar voren voor uw situatie, je bent er bij deze energieleverancier altijd van verzekerd dat je groene stroom ontvangt uit Nederland. Natuurlijk heb je ook gas nodig, hiervoor hebben ze bos gecompenseerd aardgas op de markt gebracht. Natuurlijk is het product het belangrijkst, maar service mag natuurlijk niet achter blijven. Sepa Green beschikt dan ook over een degelijke en kwalitatieve klantenservice.

Voordelen Sepa Green

Net als elke andere energieleverancier in Nederland heeft ook Sepa Green zo haar voordelen, we hebben de grootste gemakkelijk voor je op een rijtje gezet:

 • Altijd de keuze voor een voordelig vast tarief
 • Altijd 100% groene stroom ontvangen afkomstig uit Nederland
 • Hoogwaardige overstapservice
 • Levering van het meest groene alternatief voor gas
 • 14 dagen bedenktijd, spijt? Geen probleem!
 • Toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijvigheid
 • Zeer goede klantenservice die er is voor al je vragen

Overstappen naar Sepa Green

De overstap naar energieleverancier Sepa Green is zo geregeld middels onze energiewijzer, u bent binnen enkele minuten klaar. Bij Sepa Green kunt u kiezen uit contractperiodes van 12 of 36 maanden, voor de rest kun je niet veel verschillen vinden in de aangeboden pakketten. Na het invullen van een aanmeldformulier ben je bijna klaar, we hebben wat gegevens van je nodig om de overstap gereed te maken.

Sepa Energie regelt alles met je huidige energieleverancier, hier hoef jij je geen enkele zorgen over te maken. Het kan dus niet zijn dat je in een keer zonder stroom en gas komt te zitten.

Een duurzamer Nederland met Sepa Green!

Zoals we je hadden verteld staat transparantie bij Sepa Green hoog in het vaandel, zo zijn ze natuurlijk duidelijk over haar eigen stroom en gas producten. Sinds 1 januari 2016 heeft de energieleverancier ervoor gekozen om alleen nog maar 100% groene stroom te gaan leveren. Naast deze keuze is er beloofd dat minimaal 20% van de geleverde energie in Nederland is opgewekt. Dit kun je terugvinden op bijgeleverde groencertificaten.

Sepa Green bindt er geen doekjes om en wil haar klanten geen producten verkopen die niet volledig transparant zijn. Sepa Green wil door investeren voor het creëren van eigen duurzame energiebronnen in Nederland.

Inkoop van duurzame energie door Sepa Green

Het is als klant bij Sepa Green dus mogelijk dat u stroom ontvangt uit het buitenland, houd er rekening mee, ook deze is duurzaam opgewekt. De duurzame stroom is in de meeste gevallen afkomstig uit Europese landen.

Helaas beschikt Sepa Green nog niet zelf over duurzame energiebronnen en zijn zij genoodzaakt om ook buiten de grenzen op zoek te gaan naar groene energie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je duurzame stroom ontvangt die is opgewekt door een waterkrachtcentrale uit Noorwegen.

In Scandinavië is de opwekking van duurzame stroom gestandaardiseerd, ze weten daar niet anders en maken goed gebruik van hen omgeving. Ze hebben simpelweg geen fossiele brandstoffen nodig.

Door flinke overschotten kunnen andere Europese landen tegen voordelige prijzen groene stroom inkopen, zo ook Sepa Green. Naast duurzame inkoop wordt er door Sepa Green ook geld gestoken in duurzame compensatie projecten zoals bijvoorbeeld de herbebossing in Zuid-Amerika.

Zelf duurzame energie opwekken met Sepa Green

Sepa Green stimuleert haar eigen klanten en andere consumenten aan om zelf duurzame energie op te wekken. Sepa green doet dit onder het label Sepa Green Solutions. Je kunt dan ook op dit gebied een duidelijke communicatie verwachten over salderen en potentiële terugleververgoedingen.

Bij Sepa Green ben je ervan verzekerd dat je altijd kunt terugleveren tegen het vooraf afgesproken energietarief.

Sepa Green Vergelijken

Met behulp van onze vergelijker kunt u binnen enkele minuten precies berekenen wat uw maandelijkse kosten zijn voor 100% duurzame gas en stroom van Sepa Green. Voer je verbruik in en check snel of Sepa Green de voordeligste aanbieder is voor jouw situatie. Het is momenteel mogelijk om alleen te kiezen uit contractperiodes van 1 of 3 jaar.
Wij raden het je aan om te kiezen voor een eenjarig contract, zo kun je het jaar erop weer opnieuw profiteren van interessante welkomstkortingen en acties. Je bent als consument namelijk vrij om ieder jaar over te stappen!

Sepa Green gas & licht

✓ Zelf het pakket samenstellen
✓ Keuze voor duurzame stroom
✓ Directe inzicht in kosten

Sepa Green stroom

✓ Kies uw eigen stroom
✓ Directe inzicht in kosten
✓ Combinaties mogelijk

Sepa green gas

✓ Kies uw eigen gas
✓ Directe inzicht in kosten
✓ Combinaties mogelijk

Stroometiket Sepa Green

Sepa Green vindt het belangrijk dat de klant weet waar haar stroom vandaan komt. Hiernaast vindt u de herkomst en duurzame energiebron. Zoals je ziet gebruikt Sepa green geen fossiele brandstoffen voor het opwekken van energie.

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.