Vandebron Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

  • Aanbod 90% 90%
  • Prijs 80% 80%
  • Klantenservice 70% 70%

Contactgegevens:

  • Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven
  • 0 880 444 555

Je kunt als klant van Vandebron direct een verschil maken als je kiest voor stroom en gas. Het geld wat jij aan Vandebron overmaakt wordt gebruikt voor een energiebron die duurzaam en lokaal is. Vandebron heeft op het moment al 81.000 klanten die graag het verschil willen maken voor een betere wereld. Het is een energieleverancier die geen gebruik maakt van normaal gas, maar CO2-gecompenseerd gas. Hierdoor worden er duurzame projecten gesteund die voldoen aan het Gold Standard Keurmerk.

Waar staat Vandebron voor?

Het is een energieleverancier die duidelijk van duurzaamheid houdt. Zo willen ze graag een positie innemen om een belangrijke rol te spelen in de gehele energietransitie. Om dit voor elkaar te krijgen als energieleverancier wordt er gebruik gemaakt van ondernemen.

Vandebron is ook een community geworden waar opwekkers en verbruikers samenkomen. Het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld windstroom af te nemen van een boer met een windmolen. Al met al dus een energie verzamelplaats voor afnemers en verbruikers.

Verschillende energiecontracten Vandebron

Het is mogelijk om bij Vandebron uit verschillende energiecontracten te kiezen. Je kunt kiezen uit een vast of variabel contract voor drie jaar of een jaar. Kies je voor een vast contract, dan heb je niet te maken met vervelende energieprijsstijgingen en betaal je de gehele looptijd hetzelfde bedrag voor jouw verbruikte energie.

Kies je voor een variabel contract, dan kun je profiteren van mogelijk dalende energieprijzen en ben je altijd verzekerd van de beste actuele prijs voor duurzame energie. Let wel op want de energieprijzen veranderen sowieso twee keer per jaar en dit betekent met een variabel contract dat je meer of minder moet gaan betalen voor energie.

Energieprijzen Vandebron

Ben je nu na het lezen van een deel van deze Vandebron review benieuwd naar de energieprijzen van deze energieleverancier, dan kun je de tarieven vinden in onze handige energievergelijker. Vul jouw woon- en verbruiksgegevens in op de vergelijker en klik energieaanbieder Vandebron aan.

Vervolgens komt er direct het beste aanbod van Vandebron boven aan de vergelijker staan. Ook kun je deze energieprijzen van Vandebron vergelijken met andere energieleveranciers in Nederland. Dat betekent dus dat je direct kunt checken of je het goedkoopst uit bent bij Vandebron.

Vandebron overstappen

Het kan zijn dat je al klant bent van Vandebron en graag wilt overstappen of je bent klant bij een andere energieleverancier en je wilt graag overstappen naar Vandebron. Bekijk de vergelijker en vul jouw gegevens in om te zien of het een slimme keus is om over te stappen.

Voordat je gaat overstappen is het slim om te kijken naar je huidige contract en of deze al bijna is afgelopen. Is dit niet het geval, dan moet je vaak een overstapboete betalen omdat je voor het einde van het contract bent overgestapt.

Als je kunt overstappen of wilt overstappen naar Vandebron kun je dit doen door op de button bekijk te klikken in de vergelijker, vervolgens vul je jouw gegevens in en jouw nieuwe energieleverancier regelt de gehele overstap.

Sprake van een overstapboete bij Vandebron?

We hebben het net al even gehad over een overstapboete die je krijgt als je overstapt voor het einde van de contractlooptijd. Toch zijn er veel energieleveranciers die maar al te graag overstapboetes willen betalen voor hun nieuwe klanten, maar doet Vandebron dit ook?

Helaas kunnen we je dit antwoord niet geven door onduidelijkheid op de website. We raden dan ook aan om eerst contact op te nemen met Vandebron voordat je kiest voor een overstap tijdens een lopend contract met een andere energieleverancier.

Verlengen bij Vandebron

Als je al een tijdje klant bent bij Vandebron dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon jouw contract te verlengen. Simpelweg omdat je gewoon tevreden bent over de service of energietarieven. Vlak voordat je contract bij Vandebron afloopt krijg je vaak een nieuw voorstel met nieuwe energieprijzen van Vandebron. Vervolgens kun je dit aanbod vergelijken met andere energieleveranciers in Nederland om erachter te komen of het geen slim idee is om toch over te stappen.

Welkomstkortingen en aanbiedingen

Ook energieleverancier Vandebron komt vrijwel altijd met geweldige welkomstkortingen en speciale aanbiedingen. Dit doen ze voornamelijk om nieuwe klanten te werven. Door hogere kortingen en aanbiedingen uit te geven komt Vandebron hoger in de vergelijker. Hoe hoger in de vergelijker, hoe meer klanten. Dit is gunstig voor jou, want dit betekent dat je altijd kunt profiteren van geweldige aanbiedingen en kortingen. Je kunt in onze energievergelijker direct zien welke kortingen en aanbiedingen er op het moment aanwezig zijn.

Vandebron stroom & gas

✓ Duurzame stroom
✓ CO2 gecompenseerd gas
✓ Directe inzicht in kosten

Vandebron stroom

✓ Kies uw eigen stroom
✓ Directe inzicht in kosten
✓ Combinaties mogelijk

Vandebron stroom & gas

✓ Aardgas
✓ Duurzame stroom
✓ Combinaties mogelijk

Stroometiket Vandebron

Zoals net verteld is Vandebron een energiemarktplaats waar opwekkers en verbruikers samenkomen. Het is dus mogelijk om als klant te kiezen waar jouw energie vandaan moet komen. Je kunt er dus bijvoorbeeld voor kiezen om energie van een boer in de buurt af te nemen, zo weet je precies waar jouw verbruikte energie vandaan komt en dat deze 100% duurzaam is.

Met het stroometiket kun je zien welke energiebronnen er gebruikt worden om duurzame energie op te wekken. Het stroometiket wordt altijd goed gecontroleerd door de overheid zodat consumenten altijd goede informatie hebben.

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.