Vastelastenbond Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

  • Aanbod 80% 80%
  • Prijs 90% 90%
  • Klantenservice 60% 60%

Contactgegevens:

  • 0900 0808 
  • Postbus 40021 
  • 6803 HA Arnhem

Het kan zijn dat je graag meer wilt weten over energieleverancier Vastelastenbond. Daarom hebben we voor jou deze review opgesteld, zodat jij meer komt te weten over deze energieleverancier voordat je er een energiecontract gaat afsluiten.

 

De Vastelastenbond is een vereniging met consumenten die is opgericht om meer kortingen los te krijgen bij alle soorten bedrijven en voornamelijk energieleveranciers. Lees snel verder als je meer wilt lezen over energieleverancier Vastelastenbond.

Informatie over Vastelastenbond

Zoals net verteld is de Vastelastenbond een vereniging met consumenten om zoveel mogelijk kortingen te kunnen realiseren. Zo heeft de Vastelastenbond nu al 100.000 klanten waarmee het een stuk makkelijk wordt om kortingen te krijgen. Het is mogelijk om voor meerdere soorten diensten kortingen te ontvangen zoals internet, televisie of telefonie. Je kunt dus flink wat geld besparen op de vaste lasten. Daarnaast is het ook nog eens gratis om lid te worden van de Vastelastenbond.

Je krijgt als lid van de Vastelastenbond een keer per jaar gratis een adviesgesprek, zo krijg je een stuk beter inzicht in jouw vaste lasten. Vervolgens wordt er na het gesprek gekeken waarop nog meer bespaart kan worden. Verder krijg je altijd gratis bespaartips en wordt er altijd een WOZ-waarde check uitgevoerd. Ook al je last hebt van problemen, dan kun je juridische hulp verwachten bij de Vastelastenbond.

Energiecontracten bij de Vastelastenbond

Je kunt als lid van de Vastelastenbond uit verschillende soorten energiecontracten kiezen. Het is namelijk mogelijk om bij verschillende energieleveranciers contracten af te sluiten met daarbij kortingen. Je kunt dus kiezen voor een variabel energiecontract bij Vastelastenbond, maar ook voor een vast contract met een vast tarief.

Als je met de Vastelastenbond begint, dan ben je altijd verzekerd van de beste energieaanbieders met de beste kortingen en aanbiedingen. Het is zelf mogelijk om collectief energie af te sluiten. Bekijk de vergelijker om direct alle energiecontracten te vinden die de Vastelastenbond aanbiedt op de Nederlandse energiemarkt.

Overstappen met Vastelastenbond

Je kunt bij de Vastelastenbond erg veel hulp krijgen bij het overstappen. Hoewel dit tegenwoordig niet meer moeilijk is zijn er mensen die hier graag wat hulp bij willen hebben. Het kan bij Vastelastenbond voor €29,50.

Professionele adviseurs zullen je dan helpen en ervoor zorgen dat je overstapt naar een nieuwe energieleverancier met de beste voorwaarden en energieprijzen. Overstappen zorgt er al vaak voor dat je €300 per jaar kunt besparen, we raden dit dan ook zeker aan.

Switch service van de Vastelastenbond

Je kunt zoals hierboven dus hulp krijgen bij het overstappen van energieleverancier. We gaan dit in deze alinea wat beter uitleggen voor je. De Switch Service gaat elk jaar opnieuw weer jouw persoonlijke situatie bekijken om vervolgens zo het goedkoopste en beste energiecontract te vinden om naar over te stappen. Ook is het risico weggenomen dat je per ongeluk te lang bij een energieleverancier klant blijft waardoor het contract wordt overgezet tot een variabel contract. Het is al mogelijk bij de Vastelastenbond met €29,50.

Ook hoef je door de Switch Service geen energiecontracten meer op te zeggen, dit wordt allemaal voor je gedaan. Tijdens het overstapproces kun je altijd meekijken met de Switch Service en alles wordt natuurlijk met je besproken.

Groene stroom Vastelastenbond

Het is mogelijk om als lid van de Vastelastenbond om groene stroom te ontvangen. Het is 100% duurzame energie die opgewekt is door duurzame bronnen op eigen bodem. Daarnaast krijg je ook nog eens extra korting op groene energie. Zo ben je goed bezig voor de portemonnee en ook eens voor het milieu.

Zakelijke energie van Vastelastenbond

Een zakelijk energiecontract is zeker niet interessant voor iedereen, maar voor sommige is het zeker een handige optie. Echter raden we wel zeker aan dat je moet kiezen voor een particulier energiecontract wanneer dit kan. In de meeste gevallen zijn alle particulieren contracten een stuk goedkoper als een zakelijk contract. Toch is het mogelijk bij de Vastelastenbond om een zakelijk energiecontract af te sluiten van de volgende energieleveranciers: Greenchoice of Energiedirect. Bekijk voordat je een zakelijk contract afsluit alle voorwaarden van beide leveranciers.

Stroometiket Vastelastenbond

Omdat Vastelastenbond een collectief is en energie verschaft door middel van Greenchoice en Budgetenergie hebben we hier rechts het stroometiket van Greenchoice getoond.

In dit stroometiket kun je zien welke energiebronnen er zijn gebruikt om energie op te wekken. Zo ben je verzekerd als lid dat je altijd groene energie ontvangt en dit kunt controleren. De overheid houdt streng toezicht op de stroometiketten.

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.