Budget Energie 3 Jaar Vast – €150 extra korting

Feb 17, 2019 | Energie, Energie Aanbiedingen | 0 comments

Als je er nu voor kiest om een 3 jarig contract bij Budget Energie af te sluiten kun je profiteren van de €150 extra korting. Je ontvangt daarbij natuurlijk 3 jaar lang stroom & gas tegen de vaste en lage tarieven die je van Budget Energie gewend bent.

Je hebt hierdoor zekerheid tegen eventuele prijsstijgingen, naast de voordelige tarieven is Budget Energie ook nog eens duurzaam. De energieleverancier levert 100% groene stroom en nog mooier is dat deze stroom wordt opgewekt in eigen land door middel van windmolens.

Overstappen bij Budget Energie is ook heel makkelijk, alles wordt volledig uit handen genomen. Je oude energiecontract wordt opgezegd en het nieuwe contract wordt volledig voor je in orde gemaakt. Je hoeft enkel en alleen de meterstanden door te geven zodat de oude energieleverancier een goede afrekening kan opmaken. Als je gebruik wil maken van de actie kun je op de button klikken om direct naar Budget Energie te gaan. Daarnaast kun je de energievergelijker gebruiken om alle energieaanbiedingen langs elkaar te leggen.

Voordelen van Budget Energie

  • Direct €150 korting op je energierekening verzilveren
  • Altijd 14 dagen bedenktijd bij Budget Energie
  • Overstappen is makkelijk, je hoeft niets meer te doen
  • Alle tarieven liggen vast waardoor je geen last hebt van prijsstijgingen
  • Klanten zijn erg tevreden over de service van Budget Energie

Overstappen naar Budget Energie

Als je gebruik wil maken van de welkomstkorting van Budget Energie kun je direct stappen gaan zetten. Klik op de button en ga naar de website van Budget Energie en kies het product 3 Jaar vast. Daarna vul je enkele persoonlijke gegevens in die nodig zijn om het huidige verbruik in kaart te brengen. Als het maandbedrag je bevalt kun je daarna je betaalgegevens en invullen en de aanmelding rondmaken.

Na het insturen van het aanmeldformulier zult u direct bevestiging via mail krijgen. Vanaf dit moment zullen uw 14 dagen bedenktijd in gaan. Als deze 14 dagen bedenktijd ingaat hoeft je helemaal niets meer te doen. Als alles geregeld is krijg je vanzelf bericht van Budget Energie. Het is wel belangrijk om eenmalig de meterstanden door te geven zodat de oude energieleverancier een juiste eindafrekening kan maken.

Dit jaar biedt Budget Energie hele scherpe tarieven. Vaak komt de energieleverancier als winnaar naar buiten bij de bekende energieveilingen. Vorig jaar nog was Budget Energie winnaar in het energiecollectief van de Consumentenbond. Als je gewoon goede, duurzame energie wil bij een betrouwbare energieleverancier dan is Budget Energie een top keuze.

Ontvang €150 Korting op Budget Energie 3 Jaar Vast

De naam zegt het natuurlijk al wel een beetje, Budget Energie is een leverancier voor consumenten die niet te veel willen betalen voor kwalitatieve energie. Al jaren scoort Budget Energie erg goed op prijs/kwaliteit  verhouding.

Naast de lage prijzen is ook de service van het bedrijf prima op orde want klanten beoordelen de energieleverancier met een 8,1. Dat is misschien een van de grote redenen achter het succes van deze leverancier. Al meer dan een half miljoen Nederlanders is inmiddels klant geworden. Daarbij levert Budget Energie ook nog eens duurzame energie uit eigen land. Deze energie wordt vooral opgewekt door windmolens.

Handige & leuke Video’s

Qurrent 3 jaar – gratis 1000 kWh windenergie

Als je iemand bent die jaarlijks overstap dan raden we je aan om verder te lezen want Qurrent heeft nu een goede actie. Je kunt nu jaarlijks profiteren van minimaal 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting. Er zijn nog...

Energiedeal van Budget Energie, grote kortingen

Het zijn niet de deals die je vaak tegenkomt in de energiebranche, toch heeft Budget Energie het voor elkaar gekregen. Een overeenkomst van 1 jaar met daarbij een leuke korting van maar liefst 75 Euro, niet slecht toch? Dat dacht wij ook! Veel mensen maken gebruik van...

Pure Energie met de €300 euro extra korting

Een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland komt met iets nieuws. Speciaal voor nieuwe klanten heeft Pure Energie nu een hele bijzonder actie. Als u overstapt op groene energie en gas van Pure Energie ontvangt u maar liefst €300 euro extra korting. Ook...

Van De Bron €300,00 Korting actie

Als je echt op zoek bent naar een duurzame energieleverancier dan ben je aan het goede adres bij Vandebron. Als je dan ook nog gebruik kunt maken van een super scherpe aanbieding zit je al helemaal goed. Op dit moment ontvang je namelijk €300,00 korting bij Vandebron,...