Pure Energie met de €300 euro extra korting

Feb 17, 2019 | Energie, Energie Aanbiedingen | 0 comments

Een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland komt met iets nieuws. Speciaal voor nieuwe klanten heeft Pure Energie nu een hele bijzonder actie. Als u overstapt op groene energie en gas van Pure Energie ontvangt u maar liefst €300 euro extra korting. Ook als u alleen kiest voor gas krijgt u €150 euro korting.

Daarnaast heeft u naast de korting de beschikking over duurzame energie tegen lage en vaste tarieven. Als je voor een 3 jarig contract gaat heb je geen last van mogelijke prijsstijgingen in de energiemarkt.

Overstappen is heel gemakkelijk, je kunt namelijk direct online overstappen. Pure Energie regelt alles verder voor je. Het enige dat je nog hoeft te doen is meterstanden doorgeven en genieten van de dikke korting die geboden wordt. Wil je direct gebruik maken van de actie en overstappen? Dan kun je direct op de button drukken om doorgestuurd te worden naar Pure Energie. Je kunt ook gebruik maken van de energievergelijker om alle energieaanbiedingen direct langs elkaar te leggen.

Voordelen van Pure Energie

* Een dikke korting van maar liefst €300 euro

* Zet je tarieven vast en voorkom eventuele prijsstijgingen

* Overstappen is heel gemakkelijk, je hoeft niets meer te doen

* Pure Energie is al 5 jaar op rij de meest duurzame energieleverancier van Nederland

Waarom kiezen voor Pure Energie?

Veel mensen kiezen voor Pure Energie om de duurzaamheid van het bedrijf. Alle energie die opgewekt wordt door de beste energieleverancier komt uit Nederland en is afkomstig van zonnepanelen en windmolens. De energieleverancier is al 5 jaar op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland door onder andere Natuur & Milieu en Greenpeace.

Pure energie investeert daarbij 90% van de winst in nieuwe groene energieprojecten door heel Nederland. De andere 10% wordt geïnvesteerd in het goede doelenfonds van de energieleverancier. Het Pure Energie fonds, als je voor een echt duurzame toekomst wil gaan is Pure energie de perfecte aanbieder.

Overstappen naar Pure Energie

De dikke korting van 300 euro pakken is heel gemakkelijk door over te stappen. Klik op de link om naar de website van Pure Energie te gaan. Daarna bereken je je tarief en geef je vervolgens aan hoeveel stroom/gas je verbruikt om een goede berekening te kunnen maken. Je vult je woongegevens en de juiste tarieven in om door te gaan.

Als je tevreden bent met het maandbedrag kun je kiezen voor de optie Klant worden. Je kunt daar je persoonlijke gegevens invullen die nodig zijn om de aanmelding te voltooien. Controleer al je gegevens nog een keer en kies volgende om de bestelling af te ronden. Op het moment dat u op deze knop heeft gedrukt gaan de 14 dagen bedenktijd in.

Als de bedenktijd verstreken is wordt het contract bij de oude energieleverancier opgezegd. Alles wordt uit handen genomen door Pure Energie en het enige dat u hoeft te doen is het doorgeven van de meterstanden. Daarmee kan de oude energieleverancier namelijk een goede afrekening maken.

Profiteer ook van de 300 euro korting

Hoe meer mensen voor duurzaam kiezen, hoe beter! Om dit te stimuleren biedt Pure Energie momenteel een dikke korting, namelijk €300 cashback bij 3 Jaar Vast. Hoe dat werkt? Elk jaar dat u klant bent ontvangt u €50,00 cashback per energieproduct.

Als u voor stroom en gas kiest wordt er elk jaar €100,00 korting verwerkt op de energierekening. Neemt u alleen stroom of alleen gas af? Dan ontvangt u jaarlijks €50,00 korting op de energierekening. Door deze mooie korting bent u elk jaar een stukje voordeliger uit. Daarnaast maakt u ook nog eens een erg duurzame keuze! Meer weten? Check dan de website van Pure Energie!

Wil je direct al je energiekosten berekenen? Druk dan snel op de link!

Handige & leuke Video’s

Qurrent 3 jaar – gratis 1000 kWh windenergie

Als je iemand bent die jaarlijks overstap dan raden we je aan om verder te lezen want Qurrent heeft nu een goede actie. Je kunt nu jaarlijks profiteren van minimaal 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting. Er zijn nog...

Energiedeal van Budget Energie, grote kortingen

Het zijn niet de deals die je vaak tegenkomt in de energiebranche, toch heeft Budget Energie het voor elkaar gekregen. Een overeenkomst van 1 jaar met daarbij een leuke korting van maar liefst 75 Euro, niet slecht toch? Dat dacht wij ook! Veel mensen maken gebruik van...