Qurrent 3 jaar – gratis 1000 kWh windenergie

Feb 17, 2019 | Energie, Energie Aanbiedingen | 0 comments

Als je iemand bent die jaarlijks overstap dan raden we je aan om verder te lezen want Qurrent heeft nu een goede actie. Je kunt nu jaarlijks profiteren van minimaal 1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting.

Er zijn nog steeds energieleveranciers die grijze stroom als groene verkopen maar Qurrent hoort daar niet bij. De Consumentenbond en Greenpeace geven Qurrent daarom een 10 op het gebied van duurzaamheid.

Als je een contract van 3 jaar vastlegt heb je geen last van vervelende prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Daarnaast ontvang je natuurlijk voordelige gas & stroom die nog 100% duurzaam is ook. Qurrent is al 4 jaar op rij uitgeroepen tot de meest groene energieleverancier van Nederland. Als je gebruik wil maken van de actie van Qurrent kun je op de button klikken of naar de energievergelijker gaan om alle acties langs elkaar te vergelijken.

Voordelen van Qurrent

* De overstap wordt volledig geregeld door Qurrent

* Altijd 14 dagen bedenktijd bij Qurrent

* Minimaal 1.000 kWh windenergie helemaal gratis!

* 100% Nederlandse wind- en zonne-energie.

* 3 jaar lang stroom & gas tegen vaste prijzen

Overstappen naar Qurrent

De nieuwe actie van Qurrent is heel gemakkelijk te verzilveren. Maar misschien wil je wel weten hoe het overstappen precies in zijn werk gaat. Als je nu overstap krijg je de zogenaamde stukjes Windtegoed van Qurrent tegoed. Elk stukje windtegoed staat voor een deeltje van een windmolen die Qurrent in Nederland heeft gevestigd.

In een normale situatie kun je dat Windtegoed normaal kopen bij Qurrent maar je ontvangt ze helemaal gratis. Over het algemeen brengt elk stukje windtegoed 250 kWh per jaar op. Deze opgeleverde energie wordt rechtstreeks van de energierekening afgetrokken. Dit is super voordelig en ook nog eens duurzaam. De stroom wordt namelijk opgewekt door duurzame windmolens uit Nederland, wat een gaaf idee om stukjes uit een windmolen te kopen.

Wil je direct andere energie aanbiedingen vergelijken van Qurrent? Klik dan om de link om dit direct te doen.

Hoe gaat het overstappen precies in werking?

Profiteren van de 1000 kWh gratis windenergie van Qurrent is heel gemakkelijk. Je kunt je vandaag aanmelden en alles in enkele minuten regelen. Klik op de button om direct naar de actie van Qurrent te gaan. Lees de actievoorwaarden goed door en klik op “Ja, ik wil gratis windenergie”.

Als je wat meer uitleg wil kun je het filmpje bekijken of de voorwaarden nog een keer doorpluizen, als alles bevalt kun je beginnen met het invullen van een aantal persoonlijke

gegevens. Geef daarbij ook aan op welk adres je de energie nodig hebt en of je momenteel nog een energieleverancier hebt.

Als je al deze gegevens hebt ingevuld kun je het nieuwe maandbedrag gaan schatten door je huidige verbruiksgegevens in te voeren. Als je tevreden bent met het aanbod en je wil 100% duurzame energie ontvangen kun je op de knop “verder” drukken om de aanmelding verder af te ronden. De laatste stap die genomen moet worden is het invullen van de betaal en contactgegevens.

Als je de aanmelding definitief wil doorzetten kun je op de button “Ja ik kies voor groene energie” kiezen. Als je op deze knop hebt gedrukt ontvang je automatisch een bevestiging via de e-mail. Op dat moment gaat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen in.

Als de bedenktijd verstreken is zal Qurrent je eventuele huidige energieleverancier opzeggen. Daarnaast zal Qurrent er voor zorgen dat het nieuwe energiecontract helemaal in orde wordt gemaakt. Zelf hoef je alleen eenmalig uw meterstanden door te geven, wat in enkele minuten geregeld is. Daarna hoor je vanzelf wanneer het nieuwe contract ingaat en wanneer de overstap definitief is gemaakt.

Wat je nog moet weten over deze aanbieding

* Als je overstapt binnen 6 maanden kun je profiteren van deze aanbieding

* De minimale korting is 1000 kWh stroom per jaar. Deze wordt op de jaarrekening verrekend.

* Alleen oud of nieuwe klanten van Qurrent kunnen profiteren van deze actie. Als je de afgelopen 8 maanden energie hebt ontvangen van Qurrent is het niet mogelijk om mee te doen.

Handige & leuke Video’s

Pure Energie met de €300 euro extra korting

Een van de duurzaamste energieleveranciers van Nederland komt met iets nieuws. Speciaal voor nieuwe klanten heeft Pure Energie nu een hele bijzonder actie. Als u overstapt op groene energie en gas van Pure Energie ontvangt u maar liefst €300 euro extra korting. Ook...

Van De Bron €300,00 Korting actie

Als je echt op zoek bent naar een duurzame energieleverancier dan ben je aan het goede adres bij Vandebron. Als je dan ook nog gebruik kunt maken van een super scherpe aanbieding zit je al helemaal goed. Op dit moment ontvang je namelijk €300,00 korting bij Vandebron,...