Zonnepanelen op het dak plaatsen is goed voor het milieu. Maar er hangt een behoorlijk prijskaartje aan het plaatsen van zonnepanelen. Middels een collectieve inkoop zonnepanelen kun je tegen een scherp tarief goedkope zonnepanelen aanschaffen. Hoe meer deelnemers meedoen aan het collectief, hoe lager de kosten. Zo wordt de duurzame zonne-energie voor zoveel mogelijk Nederlanders mogelijk gemaakt. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee.
Zonnepanelen collectief
Collectieve zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee. Je bespaart fors op je energiekosten, dit omdat zonnepanelen een interessante opbrengst opleveren. Ook hoef je geen rekening houden met prijsstijgingen van stroom, dit omdat je duurzaam zelf je elektriciteit opwekt. Met de kostenbesparing heb je binnen een fractie van tijd je zonnepanelen terugverdiend.
Nog voordeliger en kostenbesparend is wanneer je als groep doet aan een collectieve inkoop zonnepanelen. Collectieve zonnepanelen aanschaffen is heel aantrekkelijk als je geen eigen dak hebt of wanneer je over een klein budget beschikt. Een van de manieren om collectief zonnepanelen te kopen is via de Vereniging van Eigen Huis. Hieronder vertellen we je meer over wat het inhoudt en hoe het werkt.
Vereniging eigen huis zonnepanelen collectief
De Vereniging Eigen Huis is de belangenbehartiger voor huiseigenaren. Met de collectieve inkoop zonnepanelen Vereniging Eigen Huis willen ze het collectief zonnepanelen kopen mogelijk maken voor iedere huiseigenaar.
De Vereniging Eigen Huis organiseert daarom vaak acties voor het collectief inkopen van zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. Alle inwoners van Nederland mogen gratis en vrijblijvend inschrijven en ontvangen een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem.
Het voordeel van deelname aan het zonnepanelen collectief Eigen Huis is dat de Vereniging Eigen Huis het uitzoekwerk voor je doet. Daarnaast ben je als deelnemer ervan verzekert dat je goede kwaliteit krijgt met langdurige garanties.
Omdat Vereniging Eigen Huis een veiling organiseert waarop leveranciers kunnen bieden, ben je altijd gegarandeerd van een scherpe prijs. Aan de leveranciers en de producten stelt de vereniging scherpe eisen.
Hoe werkt de de Collectieve Inkoop Zonnepanelen?
Via Vereniging Eigen Huis worden alle geïnteresseerden samengebracht. Vervolgens organiseert de vereniging een veiling voor gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Alle zonnepanelenleveranciers bieden een complete zonnepanelensysteem tegen hun scherpste prijs.
De leverancier met het beste bod wint. Vervolgens stuurt de leverancier, via de vereniging, elke deelnemer een vrijblijvende offerte op maat. Het collectief zonnepanelen plaatsen, de installatie, monitoring en garanties is steevast inbegrepen in het aanbod van de leverancier. Het is niet verplicht om het aanbod te accepteren. Het is aan de deelnemer om te beslissen of hij of zij wel of niet ingaat op het aanbod.
Liever niet collectief zonnepanelen kopen?
Wel geïnteresseerd in zonnepanelen kopen, maar niet in het collectief zonnepanelen kopen? Wil je graag ook de scherpste prijs? Maak dan gebruik van onze vergelijker hier op de pagina. We hebben de beste leveranciers voor je geselecteerd om in je behoefte te voorzien. Dus wacht niet langer en begin met kosten te besparen en bij te dragen aan een beter milieu, maar nu gebruik van onze vergelijker en vraag offertes aan.
Koen kesseis
AuthorKoen is helemaal gek van de energiemarkt en helpt anderen graag op weg naar de beste energiedeal..