review energiedirect

Energiedirect Review

Wil je een Energiedirect contract afsluiten, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen zorgen, met behulp van onze Energiedirect review & echte ervaringen van voorgangers weet je precies waar je aan toe bent. Lees snel verder of vergelijk direct alle Energiedirect pakketten met wellicht goedkopere alternatieven.

Contactgegevens

Adres

Willemsplein 4 5211 AK, 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer

0900 - 3347328

Website

https://www.energiedirect.nl

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen zou hier weer kopen!

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Energiedirect, kom er alles over te weten

Energiedirect is een aanbieder en leverancier van energie die veel voordelige contracten aanbiedt. Naast het feit dat er ook een website heeft, heeft Energiedirect sinds kort ook een app waar gegevens op af te lezen zijn. Energiedirect biedt verschillende contracten tegen scherpe, en eerlijke, tarieven.

Gewoon groen bij Energie Direct

EnergieDirect levert altijd 100% groene energie en vindt dit eigenlijk de normaalste zaak van de wereld, geen poespas of prijsverhogingen. Lekker simpel met voordelige groene energietarieven, daar worden we toch allemaal blij van?

Zeker van groene stroom bij Energie Direct

De energie die je van Energie Direct geleverd krijgt is in alle gevallen 100% groene stroom die afkomstig is van duurzame energiebronnen. Energie Direct maakt vooral gebruik van wind energie en waterkracht en vind duurzaamheid enorm belangrijk. Sinds 2018 hebben ze het voor elkaar gekregen om 100% groene stroom afkomstig uit windkracht te kunnen leveren aan de klant.

Naast groene stroom kun je ook kiezen voor CO2-neutraal gas, hier betaal je niet extra voor. De CO2 uitstoot wordt gecompenseerd middels het aanleggen van nieuwe bossen.

Tarieven van Energie Direct

Bij Energiedirect kunt u zelf berekenen welk tarief het goedkoopste is. Dit is namelijk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Op het moment dat u bijvoorbeeld meer of minder verbruikt is het vaak handig om over te stappen naar het andere tarief.

Over het algemeen geldt er een regel die zegt dat wanneer er meer dan 60% van het verbruik in het lagere tarief valt, dan is het vaak een stuk voordeliger om een contract af te sluiten waarbij u gebruik maakt van een dubbeltarief. Het termijn bedrag wordt daarnaast ook gebaseerd op verschillende onderdelen.

Uiteraard begrijpt Energiedirect dat u niet altijd 1 groot bedrag wilt overmaken. Daarom kunt u bij Energiedirect ervoor kiezen om een termijnbedrag te laten opstellen dat is gebaseerd op het verbruik, dat in het komende jaar gaat plaatsvinden. Dit bedrag wordt vervolgens over 12 maanden verdeeld.

Aan het eind van het jaar wordt er dan gekeken welk bedrag u in werkelijkheid heeft bepaald voor de energierekening. Zo kan het zijn dat u te weinig geld heeft betaald, en nog wat moet bijbetalen, maar kunt u geld terugkrijgen, wanneer blijkt dat dit termijnbedrag te hoog is ingesteld.

De App van Energie Direct

Met de Regelneef App van Energie Direct ben je altijd op de hoogte van al je zaken omtrent energie. Alles via enkele klikken regelen en altijd bij de hand in uw eigen broekzak. Een handige functie is de termijnverlaging, zo bespaar je flink wat euro’s. Onaangename verassingen zijn verleden tijd met de Regelneef van Energie Direct.

EnergieDirect Regelneef

Maak gebruik van de enorm handige App van Energie Direct en maak al je verbruik inzichtelijk. Regel alles in een handomdraai

Meer informatie over EnergieDirect

Zoals dus al eerder gezegd is een goede reden om te kiezen voor Energie direct de nieuwe app. Met deze app kun je namelijk ten alle tijden het energie verbruik van uzelf in de gaten houden. Daarnaast is het ook mogelijk om het termijn bedrag aan te passen.

En op het moment dat u een paar vragen heeft over het energiecontract en/of een paar dingen wilt aanpassen, dan kunt u dit altijd doen via de app door simpelweg een chat gesprek met een medewerker te starten.

Via de app van Energie direct kunt u ook gebruik maken van de zogenaamde tanken app. Op het moment dat u namelijk benzine gaat tanken kunt u een korting krijgen van maar liefst 5 eurocent per liter. Dit klinkt misschien weinig, maar als u redelijk veel tankt in een jaar, kan dit ook tot een mooie besparing opleveren.

Voordelig zonder poespas

Energie Direct is van mening dat het regelen van energie sneller en goedkoper kan. Je kunt 24/7 bij de aanbieder terecht en wordt ook nog is geholpen door gratis apps als Tankey en Regelneef. Energie ontvangen zonder al te veel poespas, dat is het motto van Energie Direct. Sinds 2002 actief op de energiemarkt met enorme prijsvoordelen en tevreden klanten.

Houdt het lekker simpel, niemand wil zich druk maken over het ontvangen van energie. Om deze reden is Energie Direct op de markt gestapt. Neem een kijkje in handige apps als Tankey en Regelneef, zij ondersteunen je 24/7 en maken alles inzichtelijk, lekker makkelijk toch?

Tips en tops van Energiedirect

Door dan ook elk jaar weer eens te vergelijken kunt u bekijken hoeveel geld u op dit moment kunt besparen. Vaak kan de besparing door over te stappen naar een nieuwe energie leverancier, enkele honderden euro’s per jaar opleveren.

Via de online vergelijkingstool op de website van de beste energievergelijker is het mogelijk om meteen de beste tarieven en de beste kortingen te bekijken. Een ander voordeel van de vergelijkingswebsite beste energievergelijker is dat u altijd een all-in-one tarief krijgt, wat inhoudt dat er geen addertjes onder het gras zijn en dat u exact weet hoeveel u moet gaan betalen.

Kortom, bent u op zoek naar een energie maatschappij die groene stroom levert, zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen t.o.v. normale stroom en gas, kies dan voor Energiedirect!

Het vergelijken van Energie Direct

Via de website van de beste energievergelijker kunt u profiteren van diverse gunstige tarieven en speciale aanbiedingen wanneer u op deze website overstapt naar Energie direct. Zo kunt u kiezen voor een 1 jaar vast tarief, waarbij er ook nog eens een bedrag van 80 euro cashback van de totale kosten afgaat. Na het invullen van wat basis gegevens in de vergelijke, zoals uw adres, het verbruik en aangeven of u een dubbele meter en/of zonnepanelen heeft, krijgt u meteen een overzicht te zien van het beste energie aanbod voor u.

Tijdens het vergelijken zal u waarschijnlijk al snel opvallen dat Energiedirect groene stroom erg belangrijk vind. Daarom bieden zij ook een standaard groene stroom, en een groene CO2 neutraal gas aan, waarvoor u helemaal geen extra kosten hoeft te betalen. U kunt dus genieten van een groene energie leverancier die goed is voor het milieu, maar waarbij u niet torenhoge kosten hoeft te betalen. Ook is altijd alles online te regelen.

Natuurlijk is Energie Direct niet de enige aanbieder die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder deze review alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de buttons onder de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energie aanbieders.

Alle pakketten van Energie Direct op een rijtje

Energiedirect is een energieaanbieder met enorm veel mogelijkheden. Zo ontvang jij altijd groene stroom en heb je de flexibiliteit om te kiezen uit welke duurzame energiebron deze stroom of gas wordt opgewekt. We hebben alle pakketten op een rijtje gezet, druk op de knoppen hieronder.

1 jaar vast groen gas & stroom

✓ Altijd laag geprijsd

✓ Altijd groene energie

✓ Al je zaken online regelen

2 jaar vast groen gas & stroom

✓ Altijd laag geprijsd

✓ Altijd groene energie

✓ 2 jaar zekerheid over scherpe tarieven

Variabel groen gas & stroom

✓ Altijd groene energie

✓ Maandelijks gratis opzegbaar

✓ Profiteren van laagste tarieven

Stroometiket Energie Direct

Elk jaar zijn de energie aanbieders in Nederland verplicht om haar stroometiket te publiceren, hier staat de precieze samenstelling van stroom die je hebt ontvangen van Energie Direct.

Ook kun je hier terug vinden welke duurzame bronnen deze energieaanbieder gebruikt. Dit etiket wordt zorgvuldig gecontroleerd door het ACM waardoor je als consument zeker bent van je zaak! Hieronder vindt u het desbetreffende stroometiket van Energie Direct.

Storing

Denk je last te hebben van een Energiedirect storing? Erg vervelend, we begrijpen dat je snel wilt weten of je daadwerkelijk te maken hebt met een storing. De storing kan ontstaan zijn door kortsluiting, werkzaamheden op straat of door verstoringen in het energienetwerk. Wil je graag te weten komen of er een Energiedirect storing is op dit moment? Druk op de link en krijg alle informatie die je nodig hebt.

Ervaringen

Graag recensies en ervaringen lezen van Energiedirect om tot de juiste keus te komen? Goed idee, op deze manier krijg je een duidelijk beeld over deze energieleverancier. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je zelf een review wilt achterlaten. We hebben hiervoor een aparte pagina gemaakt waar je alle ervaringen van Energiedirect kunt lezen of zelf een review kan achterlaten.

Tarieven

Aan het zoeken naar de tarieven van Energiedirect? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben namelijk alle tarieven voor je verzameld. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het aanbod en kun je dit vergelijken met alle andere beschikbare energieleveranciers. Benieuwd geworden naar de Energiedirect tarieven? Druk dan op de link om aan de slag te gaan en meer informatie te lezen.

Aanbiedingen

Wil je profiteren van een aanbieding of actie van Energiedirect? Goed plan. Het is mogelijk om flink te besparen op de energiekosten door een actie of aanbieding te kiezen waarvan je kunt profiteren. Maar uit welke actuele Energiedirect aanbiedingen kun je kiezen? Om je een goed overzicht te geven hebben we deze op een aparte pagina geplaatst. Druk op de link om ze nu te bekijken.

Beste beoordelingen

1 Anode Energie Review 8

Iedereen verdient de beste deal

Welke leveranciers vergelijken wij?

Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
8
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen

Start nu met besparen!

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen