review engie energie

Engie Energie Review

Wil je een Engie Energie contract afsluiten, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen zorgen, met behulp van onze Engie Energie review & echte ervaringen van voorgangers weet je precies waar je aan toe bent. Lees snel verder of vergelijk direct alle Engie Energie pakketten met wellicht goedkopere alternatieven.

Contactgegevens

Adres

Grote Voort 291 8041 BL, Zwolle

Telefoonnummer

088 444 6622

Website

https://www.engie.nl

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen zou hier weer kopen!

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Alles over ENGIE Energie

Energie is een nieuwe energie leverancier. Dit bedrijf stond eerst bekend onder de naam Electrabel, maar nu dus onder de naam ENGIE. Dit bedrijf vind positieve energie erg belangrijk en besteed hier veel tijd en geld aan. Bij dit bedrijf werken veel medewerkers eraan om de scherpste tarieven te leveren.

Energieaanbieder ENGIE Energie

ENGIE Energie is een energie bedrijf dat het belangrijk vindt om u de mogelijkheid te geven om te kiezen uit veel verschillende energie opties. Mogelijkheden waarvan u dacht dat ze nog niet bestaan, daar kunt u bij ENGIE vandaag al gebruik van maken. Daarnaast heeft dit energiemerk veel doelstellingen gesteld waarbij ze het erg belangrijk vinden om u tevreden te maken.

Dit bedrijf biedt dan ook veel scherpe tarieven op het gebied van stroom en gas. Daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van deze maatschappij, en wat zoal de voorwaarden zijn. Daarom neemt iemand van ENGIE ook altijd contact met u op, zodat al deze zaken helder zijn en dat u wat meer inzicht krijgt in het bedrijf zelf.

ENGIE en het milieu

ENGIE is een energieaanbieder in Nederland die veel aandacht stopt in het milieu, ze zijn van mening dat meer positieve aandacht het milieu goed zou doen. Zij gaan dan ook de uitdaging aan en proberen de toekomst zo veel mogelijk te verduurzamen.

Wanneer je nieuwe klant wordt bij ENGIE ben je gegarandeerd van 100% groene stroom, hier hoeft u niet extra voor te betalen of meer moeite te doen, lekker simpel toch. Op deze manier draagt de klant en ENGIE haar steentje bij.

Het is natuurlijk belangrijk om inzichtelijk te maken voor de klant waar deze groene stroom dan vandaan komt, hiervoor wordt er ieder jaar een zogenaamd stroometiket gepubliceerd. Als klant kun je hier terecht om precies achter de duurzame bronnen te komen en waar deze duurzame bronnen dan vandaan komen. Helaas is ENGIE nog niet in de mogelijkheid om al haar aangesloten zakelijke klanten van groene stroom te voorzien, de consument ontvangt dit wel.

Groene pakketten van ENGIE

Bent u op zoek naar een groene en flexibele energie aanbieder, dan is ENGIE wellicht wel iets voor u. Bij deze energie maatschappij staat groene stroom en lage prijzen hoog in het vaandel.

De mogelijke contracten

Op de website van ENGIE kunt u veel dingen online regelen en inkijken. Zo kunt u ervoor kiezen om verschillende meterstanden online door te geven, en daarnaast kunt u ook termijnbedragen eenvoudig wijzigen. Het zelfde geld voor het inzien van verschillende facturen en het wijzigen van gegevens. Opmerkelijk is dat ENGIE Energie ook verschillende overige diensten aanbied, die veel verzekeringen niet aanbieden.

Zo kunt u ervoor kiezen om volledig groen te gaan bij Energie, in dit geval zullen er zonnepanelen geplaatst worden. Deze zijn inbegrepen in het contract en ook het advies hierover krijgt u altijd. Daarnaast krijgt u ook altijd een advies over de CV ketel en een eventuele plaatsing hiervan.

Een goedkoper energie contract zorgt er dan ook voor dat u minder geld per maand kwijt bent aan de energie Echter kan het uiteraard nog goedkoper, daarom biedt ENGIE ook verschillende bespaar tips voor verschillende onderdelen in het huis, waardoor er nog meer geld bespaart kan worden.

Bij het afsluiten van een energie contract met ENGIE Energie kunt u genieten van een cashback die kan oplopen tot maar liefst 150 euro. Daarnaast krijgt u bij een 3 jarig contract van ENGIE altijd een vast tarief voor 3 jaar, waardoor u exact weet wat de maandelijkse kosten zijn. Handig, zodat u elke maand kunt plannen hoeveel geld er aan ENGIE betaald moet worden.

Eigen stroom opwekken bij ENGIE

Bij ENGIE heeft u de mogelijkheid om door middel van zonnepanelen uw eigen stroom op te wekken. Deze investering is er een voor op de langere termijn waarbij u uw geld er weer terug uit haalt. Mocht u daarnaast nog te veel stroom opwekken, kunt u deze tegen leveren aan ENGIE voor een mooie prijs.

100% Groene stroom bij ENGIE

Wilt u graag een steentje bijdragen aan het milieu, dan is ENGIE wellicht wel iets voor u. Bij deze energie maatschappij wordt alle stroom groen opgewekt, waardoor de co² uitstoot zo laag mogelijk wordt gehouden. In combinatie met de lage prijzen is dit een uitgelezen kans om uw steentje bij te dragen.

U bepaalt het zelf

Bij ENGIE is het mogelijk om zelf te bepalen waar uw stroom vandaan komt, zo is de stroom 100% groen. Deze stroom wordt opgewerkt door middel van bijvoorbeeld windmolens of zonnepanelen. Zo draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om uw eigen stroom op te wekken door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen of een eigen warmte pomp.

Betaalbaare laadpalen van ENGIE voor iedereen beschikbaar

Bij ENGIE is het mogelijk om een laadpaal thuis, of in de gemeente te laten plaatsen. Dit kan volledig met groene stroom en ze plaatsen deze ook bij u in de gemeente op aanvraag, mocht u hier thuis niet over kunnen beschikken. Deze laadpalen worden verkocht aan consumenten, bedrijven en organisaties.

Tips voor ENGIE energie

Zoals dus al eerder gezegd zijn er veel mogelijkheden bij ENGIE. Zo kunt u kiezen uit ontzettend veel pakketten, die zijn gebaseerd op veel verschillende verbruiken. Doordat de website altijd maatwerk levert krijgt u altijd een pakket aangeboden dat goed past bij uw huidige verbruik. Het zou immers zonde zijn om te veel geld te betalen voor de energie, terwijl u in feite veel minder gebruikt.

Het besparen en vergelijken gaat het beste en snelste via de website van beste-energievergelijker.nl waarbij u dus ook een cashback van 150 euro krijgt. Doordat alle energieleveranciers op deze website beschikbaar en aanwezig zijn kunt u meteen vergelijken hoeveel euro u met ENGIE kunt besparen t.o.v. andere energie leveranciers en t.o.v. uw huidige energie leverancier.

Uw persoonlijke premie berekenen, dat is snel en makkelijk te doen via de vergelijking website. Het aanbod dat u krijgt te zien kunt u nog filteren op basis van verschillende kenmerken. Zo kunt u de nieuwste contracten als eerste weergeven, maar ook is het mogelijk om te sorteren op basis van de prijs.

Waarom zou ik ENGIE energie vergelijken ?

Door de energie te vergelijken kunt u meteen overstappen tegen de laagste prijs bij ENGIE Energie. Daarnaast word alles voor u geregeld, en kunt u lekker achterover leunen. Ook zijn alle tarieven altijd duidelijk op de website van de beste energievergelijker en weet u dus exact hoeveel u kwijt bent. Ook krijgt u verschillende kortingen en acties voor ENGIE Energie en kunt u dus kiezen uit diverse contracten, met de beste voorwaarden.

Om vandaag nog geld te besparen gaat u naar de website van de beste energievergelijker en kiest u ervoor om direct het huidige verbruik in te vullen. Geef uw wensen aan, en geef aan over te willen stappen naar ENGIE.

Natuurlijk is ENGIE niet de enige aanbieder die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder dit artikel alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de buttons onder de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energieaanbieders.

Stroometiket ENGIE

Het is natuurlijk belangrijk bij de keuze voor groene stroom dat je daadwerkelijk groene stroom ontvangt. U wilt natuurlijk niet betalen voor iets dat je niet ontvangt, hier vindt u het stroometiket van ENGIE over de herkomst en duurzame energiebronnen.

Is groene stroom dan ook écht groen?

De groene stroom die ENGIE levert krijgt de energieaanbieder Garanties van Oorsprong, ook wel GvO genoemd. Dit zijn certificaten met het bewijs dat de energie van ENGIE groen is opgewekt.

Deze certificaten worden net als het stroometiket streng gecontroleerd door de ACM, dit is een onafhankelijke partij in dienst van de overheid. Groene stroom van ENGIE is écht groen!

Storing

Denk je last te hebben van een Engie Energie storing? Erg vervelend, we begrijpen dat je snel wilt weten of je daadwerkelijk te maken hebt met een storing. De storing kan ontstaan zijn door kortsluiting, werkzaamheden op straat of door verstoringen in het energienetwerk. Wil je graag te weten komen of er een ENGIE Energie storing is op dit moment? Druk op de link en krijg alle informatie die je nodig hebt.

Ervaringen

Graag recensies en ervaringen lezen van Engie Energie om tot de juiste keus te komen? Goed idee, op deze manier krijg je een duidelijk beeld over deze energieleverancier. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je zelf een review wilt achterlaten. We hebben hiervoor een aparte pagina gemaakt waar je alle ervaringen van ENGIE Energie kunt lezen of zelf een review kan achterlaten.

Tarieven

Aan het zoeken naar de tarieven van Engie Energie? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben namelijk alle tarieven voor je verzameld. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het aanbod en kun je dit vergelijken met alle andere beschikbare energieleveranciers. Benieuwd geworden naar de ENGIE Energie tarieven? Druk dan op de link om aan de slag te gaan en meer informatie te lezen.

Aanbiedingen

Wil je profiteren van een aanbieding of actie van Engie Energie? Goed plan. Het is mogelijk om flink te besparen op de energiekosten door een actie of aanbieding te kiezen waarvan je kunt profiteren. Maar uit welke actuele ENGIE Energie aanbiedingen kun je kiezen? Om je een goed overzicht te geven hebben we deze op een aparte pagina geplaatst. Druk op de link om ze nu te bekijken.

Beste beoordelingen

1 Anode Energie Review 8

Iedereen verdient de beste deal

Welke leveranciers vergelijken wij?

Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
8
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen

Start nu met besparen!

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen