delta zakelijke energie

Delta zakelijk energie review

Wil je zakelijke energie bij Delta Energie zakelijk afnemen, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen zorgen, met behulp van onze Delta zakelijk energie review & echte ervaringen van voorgangers weet je precies waar je aan toe bent. Lees snel verder of vergelijk direct alle Delta zakelijke pakketten met wellicht goedkopere alternatieven.

Contactgegevens

Adres

Buitenruststraat 10, 4337 EH Middelburg

Telefoonnummer

0118 - 22 66 00

Website

https://www.deltaenergie.nl/zakelijk/

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen zou hier weer kopen!

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Alles over Delta zakelijke energie

Wil je voor jouw onderneming kunnen rekenen op echt duurzame energie? Dan is het afsluiten van een Delta Zakelijk contract een uitstekende keuze. Delta heeft er namelijk voor gekozen om enkel en alleen 100 procent groene stroom te leveren. Zo biedt dit bedrijf 100 procent groene stroom die uitsluitend in Zeeland wordt opgewekt. Daarnaast levert de energieleverancier ook Delta Groen Gas, waarbij het een combinatie van biogas en CO2-gecompenseerd gas betreft. Hoe dan ook, ben jij van plan om een groen of duurzaam zakelijk energiecontract af te sluiten? Dan is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van het energiebedrijf Delta.

Onderscheid tussen twee zakelijke groene energiecontracten

Indien je met jouw onderneming klant wordt van Delta Zakelijk ben je altijd verzekerd van 100 procent groene stroom. Daarbij is het echter wel zo dat we een onderscheid maken tussen twee verschillende soorten contracten. In eerste instantie is er het pakket ‘Delta Puur Zeeuws Groen’. In dit geval kun je rekenen op groene stroom die:

  • Afkomstig is van Zeeuwse windmolens of zonnedaken;
  • Het gevolg is van de kracht van regionale eb en vloed;

Buiten bovenstaande optie is er ook nog een tweede pakket voor handen. Het gaat hierbij om het ‘Delta Groene Stroom’ pakket. Wanneer je voor deze optie kiest kun je rekenen op:

  • Groene stroom afkomstig van Europese windmolens;
  • Stroom die is opgewekt door wind- en zonneparken uit heel Europa;
  • Duurzame stroom opgewekt met de verwerking van kippenmest in Moerdijk;

Bij het laatste pakket heb je als onderneming de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten gas. Hierbij wordt uiteraard een onderscheid gemaakt tussen regulier- en groen gas.

Wanneer kun je zakelijke klant worden van dit energiebedrijf?

In principe geldt voor Delta Zakelijk dat elke partij die over een inschrijving bij de KVK beschikt de mogelijkheid heeft om zakelijk klant te worden van dit energiebedrijf. Dit betekent dat niet alleen winkeliers, maar ook bijvoorbeeld ZZP’ers er perfect voor kunnen kiezen om een zakelijk energiecontract af te sluiten. Hierbij moet er wel stil worden gestaan bij de geldende voorwaarden voor wat de maximale capaciteit van het energiecontract betreft. Hiervoor gelden deze limieten:

  1. Een limiet voor elektriciteit van 3 x 80 ampère;
  2. Een limiet voor gas van 40 kubieke meter per uur;

Heb jij met jouw onderneming behoeften aan een energiecontract waarbij er sprake is van een grotere capaciteit? Dan is dat ook geen probleem. In dat geval dien je er wel rekening mee te houden dat je zal moeten kiezen voor het afsluiten van een grootzakelijk contract.

Contact opnemen met de zakelijke klantendienst van Delta

De Delta Zakelijk klantenservice contacteren is altijd een mogelijkheid wanneer je geconfronteerd wordt met één of meerdere vragen. Reeds vanaf het eerste Delta Zakelijk contact kun je rekenen op de hulp van deskundige medewerkers die je graag verder helpen met jouw problemen of vragen. Op het gebied van klantenservice is Delta dan ook zeker een aanrader.

Ontdek meteen de zakelijke tarieven van Delta!

Voordat je zakelijke klant wordt van Delta, spreekt het voor zich dat je een goed beeld wilt hebben van de tarieven die je bij dit energiebedrijf dient te betalen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina. Op deze manier kom je meteen te weten welke prijzen er door Delta worden gehanteerd en in welke mate deze concurrentieel zijn met het overige aanbod op de markt. Zo weet je zeker dat je voor jouw situatie de beste keuze maakt!

Delta zakelijke energie storing, kom er alles over te weten

Heb jij thuis last van een stroom of gas storing? Neem dan contact op met het Nationale Storingsnummer Gas & Stroom via het volgende telefoonnummer: 0800-9009. Je kunt dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken in het geval van een storing. Nadat de melding is doorgegeven wordt deze direct doorgezet naar jouw verantwoordelijke lokale netbeheerder, zij gaan vervolgens aan de slag zodat jij thuis weer gas en stroom hebt. Storingen lopen niet via Delta zakelijke energie en worden geregeld door de netbeheerder.

Vergoeding van Delta zakelijke energie na een storing?

Je hebt recht op een vergoeding van €35,- na een storing wanneer deze langer heeft geduurd dan 4 uur. Deze vergoeding wordt niet uitbetaald door “aanbieder’’, maar door jouw lokale netbeheerder.

Ervaringen

Ben je op zoek naar Delta zakelijke energie ervaringen? Dat begrijpen we. Door ervaringen, reviews en recensies van andere consumenten te lezen krijg je een duidelijk beeld van deze energieleverancier. Om het overzichtelijk te houden hebben we hiervoor een aparte pagina gemaakt. Op deze pagina kun je Delta zakelijke energie ervaringen bekijken of zelf een review achterlaten. Druk op de link om naar deze pagina te gaan.

Schrijf zelf een review

NEE JARating Entries

Nog geen beoordelingen

Delta zakelijke energie tarieven

Benieuwd naar de energie tarieven van Delta zakelijke energie Dan ben je hier op het goede adres. In de tabel hieronder kun je de actuele energieprijzen bekijken, deze kun je vervolgens vergelijken met de tarieven van andere aanbieders middels de vergelijker. Zo weet je precies wat je kwijt gaat zijn wanneer je kiest voor Delta zakelijke energie.

Vergelijk actuele tarieven in de vergelijker

In onze vergelijker kun je de energieprijzen van Delta zakelijke energie zelf berekenen. Een factor die hierbij komt kijken is je energieverbruik. Naast je energieverbruik zijn er andere factoren die invloed hebben op de energietarieven van Delta zakelijke energie. Hierbij moet je denken aan de duur en het soort contract dat je kiest. Ga je voor een variabel energiecontract met een prijs die daalt of stijgt? Of kies je toch voor een vast energiecontract met een vast tarief.

Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met de administratiekosten, deze verschillen per energieleverancier. Ook zijn er over het algemeen verschillen in prijs per regio en krijg je te maken met verschillende piek- en daltarieven. In de vergelijker wordt met alles rekening gehouden en kun je tarieven van Delta zakelijke energie vergelijken met andere energieleveranciers. Zo kom je snel tot de beste deal!

Maak gebruik van de gratis overstapservice

Heb je de tarieven met elkaar vergeleken en ben je van plan om over te stappen naar een andere energieleverancier? Dan kun je gebruik maken van de overstapservice. Deze overstapservice zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd door je nieuwe energieleverancier. De overstap kan dus binnen enkele minuten geregeld zijn en je hoeft er zelf niks voor te doen. Wat wil je nog meer?

Delta zakelijke energie aanbiedingen bekijken

Direct zien uit welke actuele Delta zakelijke energie aanbiedingen, acties of kortingen je kunt kiezen? Mooi, dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen! Hier vind je namelijk een overzicht van de beste actuele aanbiedingen van deze energieleverancier. Een ander voordeel waar je van kunt profiteren is het feit dat de prijzen van energie relatief laag zijn op het moment, wat betekent dat een overstap voordelig voor je kan uitpakken.

Het is helemaal geweldig als je dit ook nog eens kunt combineren met een actie, zo ben je ervan verzekerd dat je de beste deal voor jezelf scoort. Heb je een goede korting, actie of een cashback gevonden voor jouw situatie? Dan kun je direct de overstap maken via de gratis overstapservice, hierdoor hoef je nergens meer naar om te kijken en ben je verzekerd van lagere energiekosten!

Wat voor Delta zakelijke energie aanbiedingen, acties en kortingen zijn er?

Op dit moment zijn er veel energieleveranciers waaruit je kunt kiezen, wat betekent dat deze leveranciers een extra stapje bij moeten zetten om jou als klant te winnen. Dit extra stapje wordt dan ook vaak vertaald in de vorm van een fijne aanbieding, korting of actie, wat als consument in ons voordeel werkt!

Maar uit welke soort aanbiedingen van Delta zakelijke energie kun je nou eigenlijk kiezen? Goede vraag, want dit verschilt namelijk per periode. Zo worden er steeds nieuwe aanbiedingen en acties aangeboden. Wil je nu meteen zien wat het huidige aanbod is? Bekijk dan snel de vergelijker en zie alle acties.

Beste beoordelingen

1 Anode Energie Review 8

Iedereen verdient de beste deal

Welke leveranciers vergelijken wij?

Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
8
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen

Start nu met besparen!

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen