review greenchoice

Greenchoice Review

Wil je een Greenchoice energiecontract afsluiten, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Geen zorgen, met behulp van onze Greenchoice review & echte ervaringen van voorgangers weet je precies waar je aan toe bent. Lees snel verder of vergelijk direct alle Greenchoice energie pakketten met wellicht goedkopere alternatieven.

Contactgegevens

Adres

Kruisplein 15 3014 DB, Rotterdam

Telefoonnummer

010 478 2326

Website

https://www.greenchoice.nl

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen zou hier weer kopen!

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Lees alles over Greenchoice

Maak kennis met energieleverancier Greenchoice, de aanbieder is van mening dat pionieren in de energiemarkt altijd nodig blijft, niets doen is namelijk geen optie. Greenchoice wil dan ook groene energie op duurzame wijze naar alle huishoudens en bedrijvigheid in Nederland brengen. Greenchoice is dan ook al 17 jaar een voorloper in de energiemarkt op het gebied van groene energie, niet voor niets met zo’n naam.

Wie is Greenchoice?

Greenchoice, groene keuzes maken, dat is wat we moeten doen volgens de energieleverancier. 100% duurzaamheid moet gestandaardiseerd worden. Lokale opwekking en consumptie van groene, duurzame stroom.

Vandaag de dag zijn er steeds meer mensen die zich zorgen maken over onze wereld, ze zij bezig met besparen, kopen groene energie en wekken zelf ook nog eens op. Volgens Greenchoice de echte voorlopers van ons land. Betaalbare en betrouwbare duurzame technologieën moeten vrijkomen en toegankelijk zijn voor iedere Nederlander.

Greenchoice biedt haar klanten 100% groene energie, ze staan dan ook voor het motto: Duurzaam Dichtbij. Groene keuzes worden samen gemaakt met de klant, win – win situaties worden gecreëerd door middel van slimme producten en diensten. Nederland moet zo groen mogelijk worden!

Groene stroom van Greenchoice

Iedere klant bij Greenchoice, zowel particulier als zakelijk ontvangt voor een zo voordelig mogelijk tarief 100% duurzame, in Nederland opgewekte stroom. Greenchoice werkt toe naar een doel dat streeft naar een 100% levering aan grootzakelijke klanten van groene stroom, momenteel is deze groep klanten nog niet volledig voorzien van dezelfde stroom als particulieren.

Stroom uit zonne-energie

Je zult het wellicht niet direct zeggen maar Nederland is een zeer geschikte locatie voor de installatie van zonnepanelen, je kunt dan ook gemakkelijk zelf kiezen voor het opwekken van groene energie. Greenchoice zelf is ook erg fan van zonne-energie, ze zijn dan ook de grootste inkoper van zonne energie in Nederland.

Zelf zonne-energie opwekken bij Greenchoice

Vandaag de dag zijn er tal val Greenchoice klanten die hebben gekozen voor het zelf opwekken van stroom door middel van zonnepanelen. De terugverdientijd van zonnepanelen ligt gemiddeld rond de 7 tot 8 jaar en is dan ook een stabiele investering. Een groot deel kun je natuurlijk zelf gebruiken maar ook terugleveren middels Greenchoice is mogelijk. Je zult een goede prijs ontvangen voor alle teruggeleverde stroom, deze wordt vervolgens verrekend met je totale afgenomen stroom bij Greenchoice.

Stroom uit windenergie

Naast zonne-energie is windenergie een zeer goede duurzame energiebron voor de opwekking van energie. Om deze reden is Greenchoice ook groot fan van windmolens en windenergie.

Het is een van de schoonste manieren op duurzaam stroom op te wekken, de energieleverancier neemt dan ook jaarlijkse flinke eenheden stroom af die zijn opgewekt door Nederlandse windmolens. Naast inkopen van windenergie kiest Greenchoice er ook voor om te investeren in moderne windmolenprojecten.

Groene windenergie bij Greenchoice

Energieaanbieder Greenchoice mag met trots al een paar jaar het keurmerk Milieukeur dragen voor de Nederlandse windenergie. Deze organisatie stelt aan de hand van hoge eisen de kwaliteit van de duurzame stroom vast. De wet en regelgeving in Nederland hanteert namelijk bepaalde eisen voor dat stroom daadwerkelijk groen en duurzaam genoemd mag worden.

Met dit keurmerk ben je er van verzekerd dat de windenergie van Greenchoice voldoet aan eisen die hoger worden gesteld dan Nederlandse wet en regelgeving, de groene windenergie is dan ook groener dan groen!

Kies je eigen windmolen

Net zoals andere energieaanbieders doet ook Greenchoice haar klanten de mogelijkheid geven om te kiezen voor een eigen windmolen. Greenchoice beschikt vandaag de dag over 300 windturbines door heel Nederland, na het opwekken komt het direct op het energienet terecht, klaar om te leveren naar het juiste huishouden. Het is dan ook mogelijk om je eigen windmolen uit te zoeken!

Stroom uit bio gassen

Het is vandaag de dag ook mogelijk om uit biogassen stroom op te wekken. Door middel van een generator wordt dit biogas omgezet naar duurzame elektriciteit. Een enkele installatie levert jaarlijks genoeg duurzame energie voor ruim 600 huishoudens. Greenchoice maakt nog niet grootschalig gebruik van deze manier van opwekken, ze richten zich vooral op zonne- en windenergie.

Groen gas van Greenchoice

Naast duurzame stroom kun je bij Greenchoice ook terecht voor groen gas. Ze maken zich sterk druk om de uitputting van ons fossiele brandstof maar vooral de CO2 reductie moet worden behaald. Om deze reden kiest Greenchoice ervoor om de totale uitstoot van haar klanten te compenseren met bosprojecten over de hele wereld, ze leveren dan ook echt groen biogas.

100% gecompenseerd gas van Greenchoice

Vandaag de dag is het overgrote deel van de huishoudens van Nederland nog behoevend aan het fossiele aardgas. Denk maar eens aan je verwarming, gasfornuis of douche. Bij het verbruik van aardgas komt CO2 vrij en laat dit nu net niet goed zijn voor het milieu en de natuur. Om deze uitstoot te compenseren kiest Greenchoice ervoor om te investeren in initiatieven en projecten die nieuw bos aanplanten en bescherming bieden aan bestaande bebossing.

Momenteel is de productie van biogas nog te kleinschalig in Nederland, er zijn dan ook maar een paar energieleveranciers in Nederland die dit kunnen leveren. Kies je voor bosgecompenseerd gas van Greenchoice dan ben je een wereldwijde beschermer van bebossing en klimaat door de hele wereld. De klant ontvangt geen duurdere tarieven voor bosgecompenseerd gas.

Naast klimaat en ontbossing zullen ook de lokale bevolkingen en flora & fauna blijven kunnen bestaan. We kunnen dus echt spreken van een drievoudige werking.

Levering van groen/bio gas

Zoals we al zeiden wordt biogas of groen gas nog niet op een grootschalige manier opgewekt, simpelweg kunnen niet alle huishoudens worden voorzien van groen gas. Greenchoice werkt elke dag hard aan de levering van dit type gas, we willen immers een schonere wereld. Je kunt echter vandaag de dag helaas alleen maar kiezen voor bosgecompenseerd gas bij energieleverancier Greenchoice.

Groen gas, de letterlijke betekenis

We mogen biogas eigenlijk pas echt groen gas noemen wanneer het een aantal stappen heeft ondergaan. Het biogas moet namelijk eerst worden opgewaardeerd tot dezelfde kwaliteit als fossiele aardgas, daarna moet het worden gefilterd en schoongemaakt waarna het kan worden ingevoerd op het gasnetwerk van de netbeheerder.

Biogas is afkomstig uit verschillende bronnen, je kunt hierbij denken aan koeien mest of GFT afval uit de groene bak. Ook worden producten uit supermarkten met een overlopen datum gebruikt voor de opwekking van groen gas.

Greenchoice stroom

✓ Blijvende scherpe tarieven

✓ Overstappen zonder boetes of kosten

✓ Écht groene energie

Greenchoice gas

✓ Blijvende scherpe tarieven

✓ Overstappen zonder boetes of kosten

✓ Écht groene energie

Greenchoice gas & stroom

✓ Blijvende scherpe tarieven

✓ Overstappen zonder boetes of kosten

✓ Écht groene energie

Zelf energie opwekken met Greenchoice

Nederland is een ideale locatie voor het opwekken van duurzame energie middels zonnepanelen, vandaag de dag zijn er tienduizenden klanten van Greenchoice die gebruik maken van deze mogelijkheid en dit aantal blijft ieder jaar gestaag stijgen. Een goede ontwikkeling naar onze mening. Deze huishoudens zijn echte voorlopers in de verduurzaming van ons land.

Greenchoice zonnepanelen kopen

Om zonne-energie op te kunnen wekken zul je een zonnepanelen installatie moeten voltooien, je kunt er voor kiezen om je eigen dak te gebruiken, het voordeel hiervan is dat je je eigen energie direct verbruikt met je eigen huishouden. Je neemt minder stroom af van Greenchoice waardoor je uiteindelijke energierekening een stuk lager zal uitvallen.

Kies je voor de zonnepanelen van Greenchoice dan ben je verzekerd van duurzame en eerlijk gemaakte zonnepanelen, deze worden vakkundig geïnstalleerd door professionele vaklui. Vrijwel alles wordt voor je geregeld.

Daarnaast ontvang je van Greenchoice de gratis WiFi module om real time inzichten te verkrijgen in je stroomproductie. De terugverdientijd van een set zonnepanelen ligt gemiddeld tussen de 7 en 8 jaar, een stabiele en goed terug verdienende investering. Daarboven op stijgt de woningwaarde.

Greenchoice zonnepanelen installatie

U hoeft zich geen enkele zorgen te maken over de installatie van het zonnepanelensysteem, doorgaans wordt deze in één dag voltooid. Bij de aanschaf van zonnepanelen is essentiële informatie al doorgesproken waardoor de installatie keurig en snel kan verlopen, zo is er bijvoorbeeld ook al een keuze gemaakt voor de plaatsing van de installatie.

Stroometiket Greenchoice energie

Met een stroometiket kun je zien welke energiebronnen er zijn gebruikt om energie op te wekken. Het stroometiket van Greenchoice komt uit 2017 en geeft aan welke energiebronnen er gebruikt zijn.

Zoals je kunt zien in het stroometiket is Greenchoice een duurzame energieleverancier die altijd 100% groene stroom levert opgewekt in Nederland. Dit betekent dat er geen CO2 of kernafval is vrijgekomen bij de opwekking van energie van Greenchoice.

Storing

Denk je last te hebben van een Greenchoice storing? Erg vervelend, we begrijpen dat je snel wilt weten of je daadwerkelijk te maken hebt met een storing. De storing kan ontstaan zijn door kortsluiting, werkzaamheden op straat of door verstoringen in het energienetwerk. Wil je graag te weten komen of er een Greenchoice storing is op dit moment? Druk op de link en krijg alle informatie die je nodig hebt.

Ervaringen

Graag recensies en ervaringen lezen van Greenchoice om tot de juiste keus te komen? Goed idee, op deze manier krijg je een duidelijk beeld over deze energieleverancier. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je zelf een review wilt achterlaten. We hebben hiervoor een aparte pagina gemaakt waar je alle ervaringen van Greenchoice kunt lezen of zelf een review kan achterlaten.

Tarieven

Aan het zoeken naar de tarieven van Greenchoice? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben namelijk alle tarieven voor je verzameld. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het aanbod en kun je dit vergelijken met alle andere beschikbare energieleveranciers. Benieuwd geworden naar de Greenchoice tarieven? Druk dan op de link om aan de slag te gaan en meer informatie te lezen.

Aanbiedingen

Wil je profiteren van een aanbieding of actie van Greenchoice? Goed plan. Het is mogelijk om flink te besparen op de energiekosten door een actie of aanbieding te kiezen waarvan je kunt profiteren. Maar uit welke actuele Greenchoice aanbiedingen kun je kiezen? Om je een goed overzicht te geven hebben we deze op een aparte pagina geplaatst. Druk op de link om ze nu te bekijken.

Beste beoordelingen

1 Anode Energie Review 8

Iedereen verdient de beste deal

Welke leveranciers vergelijken wij?

Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
8
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen
Nog geen beoordelingen

Start nu met besparen!

Energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen