Essent Review | Beste & voordeligste energie aanbieder voor u?

  • Aanbod 80% 80%
  • Prijs 60% 60%
  • Klantenservice 70% 70%

Contactgegevens:

  • 088 – 8 955 955

  • 3000 BA Rotterdam

  • Postbus 1014

Essent levert betrouwbare en groene energie voor in uw huis. Kies voor Nederlandse windstroom
met Essent DubbelGroen! Hollandse wind waait door uw huis! Goed voor het milieu, goed voor uw
portemonnee!

 

Met DubbelGroen krijgt u groen gas, gemaakt van biogas in combinatie van windstroom. U krijgt
dubbel milieu verantwoorde energie, een goed gevoel!

Groene stroom & DubbelGroen stroom van Essent in 2020

Essent is al lang bezig met de verschuiving van grijze stroom naar groene stroom. Sinds oktober 2017 heeft Essent het voor elkaar gekregen om al haar klanten van groene stroom te voorzien. 

Deze stroom is voor 100% afkomstig van Europese windmolens. Essent is van mening dat iedere energieaanbieder in Nederland moet meedoen aan het verhogen van groene stroom opgewekt in Nederland. Zoals je net hebt gelezen halen zij haar stroom uit Europa, maar dit is niet het enigste!

Met DubbelGroen stroom kiest u voor groene stroom die 100% afkomstig is van Nederlandse windmolens, we hebben hier immers flink wat wind. Bovendien bezit Essent flink wat dochterbedrijven die te boek staan als grootste windenergie producenten in Nederland.

Essent VriendenVoordeel

Je kunt niet alleen Energie afnemen bij Essent maar ook geld verdienen, echt waar. Wanneer jij je vrienden inlicht over goede aanbieding en interessante voordelen wordt jij beloont! Word je vriend of vriendin klant bij Essent, dan ontvangen jullie beide een leuk bedrag van €25,-. Mooi meegenomen toch?

Slimme thermostaat Essent

Slim uw huis verwarmen, kan waar en wanneer u maar wilt! De thermostaat onthoudt uw gekozen temperatuur en u kunt de temperatuur op ieder gewenst moment aanpassen.

Dat kan met de Essent Thuis App, hiermee regelt u heel gemakkelijk uw temperatuur in huis. Bij Essent heeft u een keuze uit drie slimme thermostaten.

U kunt kiezen uit:
1. Honeywell Round Connected;
2. Honeywell Lyric T6;
3. Nest Learning Thermostat

Donkere dagen zijn wellicht voorbij, slim uw huis verlichten is een must voor uw huis!

Gelukkig wordt het al lichter en zit u aan de eettafel niet meteen in het donker te dineren. Dan is het juist fijn dat u slim uw verlichting kunt aanpassen. Bij Essent kunt u kiezen voor Slimme Verlichting.Via een handige Thuis App, is het gemakkelijk om uw verlichting aan te passen aan uw wensen. Lampen dimmen of just meer licht? U regelt het allemaal met Slimme Verlichting! Het biedt een uitstekend begin voor het creëren van een slim huis, zoals u het graag wenst!

Drie slimme en zuinige producten van Essent, zijn er ook nadelen?

Niet iedere aanbieder van zuinige en slimme energie, kan aan de consument bieden, wat de consument precies wil. Daarom zet ik voor u de verbeterpunten van Essent op een rij, om de juiste beslissing voor uw energie in huis, te kunnen maken.

Verbeterpunten van Essent

Voor deze slimme energie oplossingen is internet nodig, een voorwaarde is dat u wifi moet hebben. Nu is het zo dat bijna ieder huishouden wel wifi heeft, toch iets om rekening mee te houden, voor u aan de slimme en zuinige energie oplossingen van Essent begint!

Een ander punt is dat u zelf de montage moet doen voor de Slimme Verlichting, de energie aanbieder kan op afstand hulp bieden. Mogelijk niet voor een ieder een prettige manier, laat u goed informeren of het sturen van een monteur een mogelijkheid is.

Conclusie over Essent

De energie aanbieder, biedt u handige producten, voor een warm en slim huis. Alles voor een beter milieu en een zuiniger huishouden. Een goede manier om bewuster met de natuur om te gaan en uw huis prettig te verwarmen. Blijf altijd kritisch kijken naar de aanbieder en wat u nodig heeft. Raadpleeg daarom vergelijkingssites, om een compleet beeld te krijgen van het aanbod in energie.

Natuurlijk is Essent niet de enige energieleverancier die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder dit artikel alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energieaanbieders.

Alle pakketten van Essent op een rijtje

U bent altijd verzekerd van groene stroom, deze is in Europa of Nederland opgewekt. U hebt de keuzemogelijkheid om te kiezen voor groene stroom opgewekt uit Nederland. Zo bent u meteen lekker lokaal bezig. Jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een betrouwbare en hoog kwalitatieve energieaanbieder.

Essent DubbelGroen

✓ 1, 3 of 5 jaar looptijd
✓ CO2 gecompenseerd gas
✓ 100% windstroom uit eigen land

Essent flexibel contract

✓ Variabele, voordelige leveringstarieven
✓ Volledige vrijheid
✓ Maandelijks kosteloos opzeggen

Essent stroompakket

✓ Enkel en alleen stroom ontvangen
✓ Flinke kostenbesparing
✓ U bent op de goede weg!

Stroometiket Essent?

Wanneer u kiest voor Essent energie en houdt van transparantie dan zit je goed bij deze energieaanbieder. Wilt u precies weten wat de herkomst is van haar stroom en hoe deze is opgewekt? Dan kunt u terecht in het stroometiket van Essent. Dit etiket is samengesteld volgens de regels van het ACM.

Hiernaast vindt u het stroometiket van Essent in 2018. Het stroometiket van 2020 wordt nog uitgegeven, dit kan nooit op voorhand omdat de inkoop sterk kan fluctueren. Uw huis, een slim en warm huis! Als het aan u ligt, heeft u een aangename temperatuur in uw huis, van alle gemakken voorzien. Met de slimme thermostaat van Essent, haalt u warmte in huis, zoals u dat wenst!

essent stroometiket

Andere aanbieder reviews

Veilig & 100% onafhankelijk

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je volledig veilig aan de slag kunt. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gedeeld met de aanbieder als je overstapt naar een nieuwe aanbieder.

Alle gegevens worden versleuteld verstuurd over een beveiligde SSL verbinding. Alle aanbiedingen in onze energievergelijker komen volledig onafhankelijk tot stand, wij hebben geen afspraken met bepaalde leveranciers.